Om Anna

Om Anna Maric


 

Jag är diplomerad coach sedan 2018 och uppfyller ICF:s (International Coach Federation) utbildningskrav för ACC-certifiering. Jag är även certifierad NLP Business Practitioner samt NLP Business Master Practitioner. 

 

Min personliga livsvision är att "med glädje, kärlek och lärande bidra till en bättre värld".

 

I mer än 20+ års tid har jag jobbat med människor och utveckling, med fokus på internationella uppdrag och utmaningar. Till vardags jobbar jag som chef och projektledare med mottot "utveckla andra och mig själv i att bilda starka team för att vi vill".

Sagt om Annas coachning


 

"Vill med detta tacka dig för våra timmar tillsammans. För mig har coachingen haft stor betydelse för min personliga utveckling, hjälpt mig att bena ut olika tankar, begrepp och förhållningssätt, på ett sätt som jag vet att jag kommer att ha nyttta av i framtiden. Min känsla inför de frågor du coachat mig inom är i större utsträckning lugnare och säkrare än innan coachingen, vilket jag mår väldigt bra av. Återigen stort tack."

 

"Det har känts som en lyx att få coaching i min roll som teamledare. Jag har bla fått större självinsikt. Tack! Anna Maric har som min coach drivit på med klarsyn, fokus och struktur. Jag har känt mig mycket väl omhändertagen och fått insikt i vad jag vill uppnå, samt vidare hur jag ska tänka och agera för att bättre nå uppsatta mål."

 

"Coachingen har hjälpt mig att fokusera och sätta ord på de områden jag velat utveckla mig inom. Jag har blivit mer medveten och konkretiserat små förändringar som givit stora resultat"

Copyright Anna Maric. All Rights Reserved